↑ «مجید عبدالباقی، برادر مالک «متروپل» در حمله مسلحانه کشته شد». صدای آمریکا. ۱ مرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۷-۲۳.
اولین قدم در بازسازی منزل احتمال تخریب دیوار و یا جابجایی آن است. با توجه به اینکه در طراحی مدرن منازل امروزه از حداقل ممکن دیوار استفاده میشود با برداشتن دیوارهای موجود منجر به بازتر کردن فضا و همچنین افزایش روشنایی منزل میشود. با توجه به نوع دیوار تخریب آن متفاوت است. به عنوان مثال برای تخریب دیوار سفال و یا بلوک سیمانی و یا بلوک بلوک هبلکس از پتک استفاده میشود اما برای تخریب دیوار دوغابی باید از چکش تخریب و یا هیلتی استفاده کرد. روش تخریب دیوار به اینصورت است که ابتدا در تراز بالاتر شروع به تخریب میکنیم چنانچه از پایین دیوار شروع به تخریب کنیم احتمال واژگونی دیوار بسیار زیاد است که میتواند منجر به صدمات جانی شود. همچنین در حین تخریب دیوار باید سریع نخاله ها از پای دیوار خالی شود در غیر اینصورت روند تخریب دیوار متوقف میشود. برای حمل نخاله های تخریب دیوار معمولاً از گونی نانوایی استفاده میشود.
الف – ساختمان بنایی با دیوار باربر : در این نوع سیستم سازه ای ابتدا سقف ساختمان از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود سپس نوبت دیوارها خواهد بود. همچنین در حین تخریب باید حتماً از شمع استفاده شود.
در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، بخشهایی از سازه باقیمانده ساختمان متروپل فروریخت. دو روز بعد، در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، اعلام شد که جسد کارگری که زیر آوار گرفتار شده و جان باخته بود پیدا شده است.
↑ «دومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان حادثه متروپل برگزار شد». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۰۲. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.
ساعت ۹:۳۰: فرماندار آبادان از افزایش تعداد جانباختگان به ۳۷ نفر خبر داد.[۴۶]
↑ «حسابهای عبدالباقی مسدود شد». اقتصادآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
کپی رایت تمامی حقوق مادی و معنوی این سرویس (وب سایت و اپلیکیشن های موبایل) متعلق به دریچه تجربه نو (سنجاق) است.
وحیدی وزیر کشور در جلسه هیئت دولت بازدید خود از متروپل را گزارش داد. او شرایط این حادثه را از حادثه آتشسوزی و ریزش ساختمان پلاسکو پیچیدهتر بیان کرد.[۴۰]
اخبار » تخریب ساختمانهای ساختمان در تهران غیرمجاز در تهران شدت میگیرد
بخش دیگری از صحبت های این مقام مسئول به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز و سکونتگاه های غیررسمی مربوط بود.
تخریب سه بنای غیرقانونی در منطقه ۲۲ تهران برخی از سازندگان، مدت زمان طولانی صدور پروانه ساختمانی را بهانه کرده اند و می گویند به همین دلیل است که زودتر از صدور پروانه آغاز به ساخت و ساز می کنند اما صارمی تاکید کرد که در مناطق جنوبی پایتخت فقط ۲ الی ۴ ماه طول می کشد تا مجوز صادر شود.
سومین روش اینه که با پرداخت بیمه برای تخریب ساختمان برای حفظ ایمنی و کاهش هزینه برای پرداخت خسارت و گرفتن مجوز قبل از انجام کار برا جلوگیری از دادن جریمه ها، میتونیم کمک زیادی به کاهش هزینه تخریب ساختمان بکنیم.
من برای شهر سرخرود استان مازندران راهنمایی میخواهم امکانش هست من را راهنمایی کنید؟